Special Offers
Sort by
Show result

“Yezza mmg penyelamat saya. 10 minit dh siap masak. Mmg meringankan beban saya setiap kali balik kerja. Anak-anak dan suami pun suka rasa sambal tumis Yezza ni”

~Ina, Shah Alam.

.

“ Dulu pagi-pagi tk sempat buat breakfast, sejak ada sambal serbaguna Yezza, nasi goreng, bihun goreng, mee goreng, semudah ABC. Anak siap minta buat bekal lagi. Bahagianya rasa”,

 

~Ika, Penang.

.

“ Selalu sgt org bertandang ke rumah, pening nak hidang apa. Stok yezza ni, mmg penyelamat masa emergency. 1 rencah Yezza, lebih 20 jenis masakan boleh buat. Rekemen sgt simpan stok kat rumah”,

~Iza, Selayang.

.

“Saya suka travel oversea, tp tak lalu makan sgt makanan negara luar. BFF le yg suggest bawak Yezza ni, baru le berselera. Koyak, tuang, makan je”,

~Shah, Putrajaya.

.

=-=-=-=-=-=

KELEBIHAN SAMBAL SERBAGUNA YEZZA

=-=-=-=-=-=

.

✔️ 100% PRODUK MUSLIM – Jgn risau pasti HALAL

.

✔️ SAMBAL SERBAGUNA – 1 rencah boleh masak lebih dari 20 jenis masakan. Boleh masak semua jenis sambal tumis, boleh buat bihung goreng, mee goreng, nasi goreng,etc. Masak sayur, shell out, sambal ikan belah belakang dan mcm-mcm lagi.

.

✔️ TAK CAMPUR BELACAN – Sesuai utk org yg ada resdung. Tak de resdung lagi le sesuai.

.

✔️ TANPA PENGAWET – Baru le sihat, rambut pun tak gugur.

.

✔️ SEDAP DAN CUKUP RASA – Rasa sekali dulu, mau meleleh air mata teringat sambal mak kat kampung.

.

✔️ SEMUDAH KOYAK, TUANG & MAKAN – Sebab dlm sambal ni dh siap masuk bawang, cili, gula dan garam. Tak perlu nak tumis atau nak blend bawang bagai.

.

 

200gm

 

#pesyezza #sambalserbagu

“Yezza mmg penyelamat saya. 10 minit dh siap masak. Mmg meringankan beban saya setiap kali balik kerja. Anak-anak dan suami pun suka rasa sambal tumis Yezza ni”

~Ina, Shah Alam.

.

“ Dulu pagi-pagi tk sempat buat breakfast, sejak ada sambal serbaguna Yezza, nasi goreng, bihun goreng, mee goreng, semudah ABC. Anak siap minta buat bekal lagi. Bahagianya rasa”,

 

~Ika, Penang.

.

“ Selalu sgt org bertandang ke rumah, pening nak hidang apa. Stok yezza ni, mmg penyelamat masa emergency. 1 rencah Yezza, lebih 20 jenis masakan boleh buat. Rekemen sgt simpan stok kat rumah”,

~Iza, Selayang.

.

“Saya suka travel oversea, tp tak lalu makan sgt makanan negara luar. BFF le yg suggest bawak Yezza ni, baru le berselera. Koyak, tuang, makan je”,

~Shah, Putrajaya.

.

=-=-=-=-=-=

KELEBIHAN SAMBAL SERBAGUNA YEZZA

=-=-=-=-=-=

.

✔️ 100% PRODUK MUSLIM – Jgn risau pasti HALAL

.

✔️ SAMBAL SERBAGUNA – 1 rencah boleh masak lebih dari 20 jenis masakan. Boleh masak semua jenis sambal tumis, boleh buat bihung goreng, mee goreng, nasi goreng,etc. Masak sayur, shell out, sambal ikan belah belakang dan mcm-mcm lagi.

.

✔️ TAK CAMPUR BELACAN – Sesuai utk org yg ada resdung. Tak de resdung lagi le sesuai.

.

✔️ TANPA PENGAWET – Baru le sihat, rambut pun tak gugur.

.

✔️ SEDAP DAN CUKUP RASA – Rasa sekali dulu, mau meleleh air mata teringat sambal mak kat kampung.

.

✔️ SEMUDAH KOYAK, TUANG & MAKAN – Sebab dlm sambal ni dh siap masuk bawang, cili, gula dan garam. Tak perlu nak tumis atau nak blend bawang bagai.

.

 

250gm

 

#pesyezza #sambalserbagu

PlannerAna 2020 merupakan keluaran ke-2 / tahun kedua keluaran HQ.

PlannerAna 2020 mempunyai 8 design buku planner & table calendar hardstand.
Name/Code PlannerAna 2020 :
- KITTEN
- PASSION
- DREAM
- MUSLIMAH
- BLOSSOM
- NO REGRETS
- BEAUTY
- BATIK.

PlannerAna mengandungi 200 mukasurat yang akan membantu anda menguruskan kerja dan mengatur kehidupan seharian anda dengan baik.

Antara content-content menarik yang terdapat di dalam PlannerAna :
> Public Holiday for Malaysia, Brunei, Singapore, Indonesia
> Timetable
> Menstrual Cycle Tracker
> 2020 Planning Chart
> Business Plan
> Year At A Glance
> Looking Back At 2019
> Looking Foward At 2020
> Important Event / Party
> Monthly Planner
- January-December
- Daily Plan
- Monthly Expenses
> Notes & Sketches
> Games
> My Website & Social Media
> Body & Weight Measurement
> Detox Water Challenge
> Guide To Clean Eating
> My Weekly Routine Menu
> 30 Days Walk Run Schedule
> 30 Days Workout Challenge
> Monthly Payment / Bill
> Saving Challenge
> Kindness Challenge
> Dream Vacation & Packaging List

* PlannerAna sangat unik kerana design yang catchy dan colorful, sesuai untuk pelbagai generasi, content yang universal, sesuai untuk semua.

* Saiz PlannerAna yang sederhana, mudah untuk dibawa kemana-mana di dalam bag kegemaran anda

* User-friendly layout, yang mana dapat membantu anda untuk stay on track pada target tahunan atau bulanan anda.

PlannerAna ready to help you organize your life! Get your’s now !