PES YEZZA SAMBAL TUMIS SEMUDAH ABC
Product SKU Yezza
Size (L x W x H) 12 cm x 2 cm x 17 cm
Reward Points 1
Points Needed 100
Availability
Description
Highlight

“Yezza mmg penyelamat saya. 10 minit dh siap masak. Mmg meringankan beban saya setiap kali balik kerja. Anak-anak dan suami pun suka rasa sambal tumis Yezza ni”

~Ina, Shah Alam.

.

“ Dulu pagi-pagi tk sempat buat breakfast, sejak ada sambal serbaguna Yezza, nasi goreng, bihun goreng, mee goreng, semudah ABC. Anak siap minta buat bekal lagi. Bahagianya rasa”,

 

~Ika, Penang.

.

“ Selalu sgt org bertandang ke rumah, pening nak hidang apa. Stok yezza ni, mmg penyelamat masa emergency. 1 rencah Yezza, lebih 20 jenis masakan boleh buat. Rekemen sgt simpan stok kat rumah”,

~Iza, Selayang.

.

“Saya suka travel oversea, tp tak lalu makan sgt makanan negara luar. BFF le yg suggest bawak Yezza ni, baru le berselera. Koyak, tuang, makan je”,

~Shah, Putrajaya.

.

=-=-=-=-=-=

KELEBIHAN SAMBAL SERBAGUNA YEZZA

=-=-=-=-=-=

.

✔️ 100% PRODUK MUSLIM – Jgn risau pasti HALAL

.

✔️ SAMBAL SERBAGUNA – 1 rencah boleh masak lebih dari 20 jenis masakan. Boleh masak semua jenis sambal tumis, boleh buat bihung goreng, mee goreng, nasi goreng,etc. Masak sayur, shell out, sambal ikan belah belakang dan mcm-mcm lagi.

.

✔️ TAK CAMPUR BELACAN – Sesuai utk org yg ada resdung. Tak de resdung lagi le sesuai.

.

✔️ TANPA PENGAWET – Baru le sihat, rambut pun tak gugur.

.

✔️ SEDAP DAN CUKUP RASA – Rasa sekali dulu, mau meleleh air mata teringat sambal mak kat kampung.

.

✔️ SEMUDAH KOYAK, TUANG & MAKAN – Sebab dlm sambal ni dh siap masuk bawang, cili, gula dan garam. Tak perlu nak tumis atau nak blend bawang bagai.

.

 

200gm

 

#pesyezza #sambalserbagu

What's in the box

Pes