AWESOME SPRAY ANTI SERANGGA SEMUT LIPAS (PATI KENA BANCUH DENGAN AIR)
Product SKU AWSOME
Brand AWESOME
Reward Points 2
Points Needed 170
Availability
Description

AWESOME ANTI SERANGGA

Rimas dengan serangga di dapur. Semut merata, lipas dalam kabinet dapur. Lalat pun nak join bersuka ria jugak di sekitar kediaman anda?

Itu belum lagi serangga kecil berterbangan. Dah main tepuk2 plak kat dapur. Sunggguh rimas dengan gangguan serangga bila nak masak di dapur..??? Bkn saje di kediaman, dlm kereta pun sama!! Nak bawak keretapun x selesa sbb tetiba je lipas2 kecil keluar dan muncul kat dashbord kereta.

Takkan nak sembur aerosol di dapur, di dlm kereta, dlm almari!!! Kan ada racun. Berbau plak tu.

Kini dengan adanya Semburan Mesra Alam ini semua masalah serangga dapat di atasi..
...........................................................................
SELAMAT utk Kanak2
Bahan ORGANIK
Mesra Alam
Berkesan dalam 9 saat!
Tak berbau
Tak Merbahaya

Saya bagi jaminan yang anda takkan menyesal membeli dan pasti berpuas hati. Bestnye bila :

Stok gula kat dapur dh xde semut wlupun biar je dlm plastik x buka lagi
kat lantai klu tumpah ape2,tak perasan atau lambat lap, tkde dah semut dtg mcm dulu
Meja makan pun dah x naik semut
Lipas dh x beranak pinak dalam kabinet dapur dan dlm kereta.
Yg lagi best, spray kat pokok2 pun blh. Daun2 x rosak malah semakin segar.

TIDAK BOLEH COMBINE DENGAN ITEM YANG LAIN**

Awesome kami tidak lagi beri dalam keadaan penuh lagi seperti dulu kerana mudah leaking bila post. Kami akan beri dalam bentuk pati.
sila bancuh sendiri sehingga 500ml.